Misschien merk je dat je op dit moment tegen een grens aanloopt. Wellicht heb je je te veel aangepast aan de buitenwereld en is het nu tijd;

 
Aanbod

Plan een sessie

om te ontspannen en naar binnen te keren
om meer naar je gevoel te gaan luisteren
om je intuïtie en innerlijk weten aan te boren.


Maar hoe doe je dat als je geleerd hebt om vooral met de buitenwereld bezig te zijn en vanuit je hoofd te leven?

De taal van je lichaam
Jouw lichaam, je hele energiesysteem eigenlijk, spreekt een eigen taal en geeft je voortdurend boodschappen. Ik help je om je daar meer bewust van te worden en je voor die boodschappen open te stellen. Daarin volg ik de energiestroom van dat moment, omdat ik heilig geloof in de wijsheid en het zelfhelend vermogen van jouw energiesysteem. Ik werk vanuit zachtheid en liefdevolle aandacht, en zal je nooit pushen.

Werkwijze

       Alles in jouw tempo
Door jouw tempo te volgen, ontstaat er vertrouwen om dieper in jezelf te kunnen zakken. In die veilige bedding kun jij in alle rust emoties verwerken en/of onderzoeken wat jou tegenhoudt om vrijer, zachter en voluit te leven.

Mijn energie is zacht, rustig en ‘veilig’ – dat woord krijg ik vaak terug van mijn cliënten.

 .

       Holistische benadering
Bij een holistische werkwijzen kijken we naar jou als geheel; jouw lichaam, emoties, gedachtes en energie. Vaak zijn we bekend met onze gedachtes maar minder met de andere pijlers. Wat hebben deze aan jou te vertellen?

       Jouw reis
Samenwerken met mij betekend; we volgen jouw reis en ik mag een periode met jou mee. Concreet betekend dit dat ik niet ga vertellen wat jij moet doen. Jijzelf staat aan het roer en bepaald de stappen waarin de reis verloopt. Ik ben degene die ruimte creëert om jou verder te helpen in de reis die je voor jezelf bent begonnen. Hierdoor ontstaat er een plek waar ruimte is voor alles wat zich aandient. Mijn doel is om jou zoveel mogelijk zelfdragend te laten zijn. Dit maakt je minder afhankelijk van een ander en zet jou in je kracht.

Een diepe vorm van coachen waarin je in alle rust de laagjes afpelt die jou tegenhouden om meer liefdevol en vreugdevol te leven.  


Energetische
Coaching

 Op dit moment ben ik mijn kennis over Reiki aan het verdiepen. Wil je meer lezen over Reiki? Of op de hoogte blijven en een leuke korting ontvangen? Meld je dan aan voor de vrijblijvende updates.

Reiki
(juli 2021)

lees meer »

Een energetische massage helpt je om weer te gaan voelen, emoties te verwerken, blokkades te helen en intuïtieve inzichten te ontvangen. 

Energetische
massage

Hoe kan ik je helpen?

lees meer »

lees meer »

Ik denk dat gevoelsmensen en mensen die niet zo van praten houden, zich sowieso heel thuis zullen voelen bij Anne. Maar ook als je veel in je hoofd zit, of de neiging hebt om erg hard voor jezelf te zijn, kan Anne je heel goed helpen om bij je gevoel te komen, mede via haar gerichte bodywork.

Babette Stroes, coach 

Lieve woorden

Verstuur  »

Laten we verbinden

Dag mooi mens,

Ik doe niets liever dan jou op een rustige en veilige manier weer te verbinden met je lichaam en geest. Alles op jouw tempo.
Twijfel je? Heb je nog een vraag? Voel je vrij je en stuur mij gerust een bericht via onderstaand formulier. Tot dan!

Thank you!
We'll be in touch soon.