Een energetische massage is meer dan een ontspannende massage. De focus ligt op aangeraakt worden met liefdevolle aandacht. Er wordt ruimte gecreëerd voor het voelen van je eigen energie, je lijf en alles wat je met je meedraagt. Dit geeft jou de mogelijkheid om in alle rust en veiligheid dieper in je kern te zakken. Op die plek sta je meer open voor jouw eigen intuïtieve inzichten. Energetische massage

Laat je energetisch lichaam weer stromen

Overzicht aanbod & prijzen bekijken

Een energetische massage is een diepe en helende massage. Door specifieke en lichte aanrakingen wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam geactiveerd. Daarnaast activeert het ook de bloedsomloop en de spieren. De nadruk ligt op het versterken van de energiedoorstroming van jouw lichaam en het afvoeren van (fysieke) afvalstoffen. Dit wordt bereikt door verschillende massagetechnieken, acupressuur en reiki. Door samen jouw lichaamsenergie te volgen en door de energiebanen in je lichaam aan te spreken kan op de plekken van blokkades de energie weer gaan stromen. Hierdoor krijgen je gedachtes, je emoties en jouw levensenergie weer ruimte.Wat is een energetische massage?

geef ruimte aan je levensenergie

Ik heb best wel last van meningen van anderen over mij, daar worstel ik soms mee.
Anne's aanraking bracht me in een diepe ontspanning. Ik vond het bijzonder hoe ze feilloos aanvoelde waar de spanning zat. Zo werd ik me ervan bewust dat mijn keel op slot gaat in situaties waarin ik het even niet meer weet. Voor mij voelde dit als gezien worden in waar ik mee zit. Ik kon er daarna heel open over vertellen, zonder me in te houden.
Met Anne voelde het heel vertrouwd. Ze straalt heel veel rust uit, luistert echt naar je en neemt daar ook de tijd voor. Het is gewoon fijn om samen met haar naar lastige dingen te kijken, zonder veel woorden. Ze geeft je het gevoel dat alles er mag zijn, dat het oké is.

Vrouw (30) Jeugdzorgwerker

Lieve woorden

Als je veel tijd in je hoofd besteedt en daardoor onrust ervaart.

Als je de verbinding mist met de wijsheid van je lichaam en intuïtie.

Als je vastzit in een emotie zoals verdriet, wrok, woede of frustratie en daar een verzachtende beweging in wilt brengen

Als je gestrest of overprikkeld bent en je hier graag ruimte voor zou willen maken

Of als je een “ja” voelt bij werken met energie en je het effect van een energetische massage graag zelf zou willen ervaren.

Voor wie is een energetische massage geschikt?

In een kort voorgesprek kijken we waar je nu staat in je leven en samen ontdekken we vervolgens met welke intentie je de sessie in wil stappen.

Tijdens de sessie zelf lig je op een massagetafel, warm toegedekt onder een deken. Tijdens de massage gaan we verschillende lichaamsdelen langs, met uitzondering van de borsten en de geslachtsdelen. Het kan zijn dat er tijdens een sessie emoties omhoog komen of wellicht ervaar je tintelingen of een warm/stromend gevoel. Weet dat wat er ook gebeurt, het is welkom in de veilige en liefdevolle plek die wij samen tijdens de sessie creëren.

Losse energetische massage

Boek nu

Bekijk de details

Praktisch
Een sessie van 1,5/2 uur
De massage zelf alleen duurt ongeveer 45/60 minuten. Daaromheen heb ik voldoende tijd gepland om rustig te landen, voor integratie en eventueel om wat te delen.

Investering:
1 losse sessie kost € 85,-
(inclusief BTW) 

Losse energetische massage

Boek nu

Wil je de intentie voor jezelf zetten om vaker de verbinding met je lichaam te maken en wil je profiteren van een leuke korting? 

Dan is een traject wellicht iets voor jou. Je kiest voor 3 sessies die je naar wens kan inboeken (maximaal 4 maanden geldig) De sessies verlopen hetzelfde als de losse energetische massage.  Het verschil is door te kiezen voor een traject je aan het werk gaat met een thema uit jouw leven.Traject van 3 sessies

Bekijk de details

Boek nu

Praktisch
• 3x een sessie van 1,5/2 uur
• De massage zelf duurt 45/60 minuten
• De sessies zijn zelf in te plannen via mijn online agenda. 
• Het traject is 4 maanden geldig (gerekend vanaf de factuurdatum)
• Ook mogelijk om in de 3 sessies te werken aan een doel of intentie 
• Rondom de sessie is er voldoende tijd gepland om rustig te landen, voor integratie en eventueel om wat te delen.. 

Investering:
€230,-
  (inclusief BTW en inclusief een korting van €25,-)

Traject van 3 sessies

Boek nu

Wil je iemand een origineel cadeau geven? Gun je iemand wel wat ontspanning? Of wil je iemand de magie van een energetische massage in combinatie met Reiki laten ervaren?

Dan is een cadeaubon een leuk en geschikt cadeau. De sessie verloopt hetzelfde als een losse energetische massage. Echter combineer ik de massage met Reiki Healing. 

Stuur via onderstaande button een mailtje naar mij met je wensen. Ik stuur de desbetreffende persoon een mooie cadeaubon op (zie foto hiernaast) . Deze wordt verpakt met veel zorg en aandacht; zodat het krijgen al een mooie eerste ervaring is!

Meer weten?

Cadeaubon: soft en gentle sessie

Doe een bon cadeau

Bekijk de details 

Praktisch
Een sessie van 1,5/2 uur
De massage in combi met Reiki  duurt ongeveer 45/60 minuten. Daaromheen heb ik voldoende tijd gepland om rustig te landen, voor integratie en eventueel om wat te delen.

Investering:
Een cadeaubon kost € 75,-     Ook leuk om met een groepje mensen cadeau te doen!
(inclusief BTW en Exclusief verzendkosten van €2,95)

Cadeaubon: soft en gentle sessie

Yes, dit wil ik!

Lieve woorden

Vrouw (30), jeugdwerker

Ik heb best wel last van meningen van anderen over mij, daar worstel ik soms mee. Anne's aanraking bracht me in een diepe ontspanning. Ik vond het bijzonder hoe ze feilloos aanvoelde waar de spanning zat. Zo werd ik me ervan bewust dat mijn keel op slot gaat in situaties waarin ik het even niet meer weet. Voor mij voelde dit als gezien worden in waar ik mee zit. Ik kon er daarna heel open over vertellen, zonder me in te houden.
Met Anne voelde het heel vertrouwd. Ze straalt heel veel rust uit, luistert echt naar je en neemt daar ook de tijd voor. Het is gewoon fijn om samen met haar naar lastige dingen te kijken, zonder veel woorden. Ze geeft je het gevoel dat alles er mag zijn, dat het oké is.


Sandra (28), persoonlijk coach 

Als je voelt dat er iets niet klopt in je leven maar je weet niet goed wat, of als je sowieso niet zo’n prater bent, ben je bij Anne aan het goede adres. Ze is heel toegankelijk en invoelend en staat echt naast je. Ze biedt een veilige bedding waarin je haar alles kunt en wilt vertellen, op een heel ontspannen manier. Zelf laat ze ook haar kwetsbaarheid zien, waardoor je je nog meer op je gemak voelt. Ze helpt je onderzoeken en helder te krijgen wat je wilt veranderen, ook als je daar zelf nog helemaal geen ideeën over hebt.

Man (43)

Anne is heel lief en warm, ze komt soms bijna verlegen over, maar daaronder zit een dame die heel goed weet wat ze doet. Ze heeft de skills, de kunde, de wijsheid en de kracht om niet omvergeblazen te worden. Ondanks mijn schaamte heb ik me bij haar heel open en vrij gevoeld, ik kon alles op tafel leggen zonder dat het vreemd werd gevonden. Ze laat geen dingen van zichzelf meespelen, ze was er gewoon voor me. Professionele nabijheid, dat is de term die in me opkomt. Het is fijn dat ze zo lief en aardig is, maar dat ze ook de regie in handen houdt, daar heb ik echt veel aan gehad. Anne heeft echt draagkracht.

Vrouw (28)

Anne is heel empathisch en luistert goed. Ze is een veilige haven waar je je hart kunt uitstorten en tegelijkertijd werkt ze heel gestructureerd. Als je rondloopt met een hoofd vol problemen legt zij direct de vinger op de zere plek en kan ze heel helder verwoorden waar het probleem zit. Ik ken coaches die al 40 jaar in het vak zitten, maar Anne springt er voor mij uit omdat ze zo direct durft te zijn en er niet omheen draait. Ik denk dat ze als ervaringsdeskundige veel kan betekenen voor hoogsensitieve mensen die vastlopen in bijvoorbeeld onzekerheid of een laag zelfbeeld. 

Babette 

Anne is heel benaderbaar en invoelend, je voelt je helemaal veilig bij haar. Ze stelt wijze vragen en is niet sturend, zodat je echt je eigen antwoorden vindt. Ook werkt ze gestructureerd en doeltreffend bij haar weet ik gewoon dat ik echt resultaat zal behalen. Ik denk dat gevoelsmensen en mensen die niet zo van praten houden, zich sowieso heel thuis zullen voelen bij Anne. Maar ook als je veel in je hoofd zit, of de neiging hebt om erg hard voor jezelf te zijn, kan Anne je heel goed helpen om bij je gevoel te komen, mede via haar gerichte bodywork.

Energiewerk & Coaching

Dieper op een bepaald thema in je leven in gaan?


Ja, vertel mij meer!

Verstuur  »

Laten we verbinden

Dag mooi mens,

Mijn naam is Anne en ik doe niets liever dan jou te helpen om op een rustige en veilige manier de verbinding te herstellen tussen jouw lichaam en geest.  Alles op jouw tempo. Twijfel je? Heb je nog een vraag? Stel ze gerust via onderstaand formulier.

Thank you!
We'll be in touch soon.