Het woord Reiki bestaat uit de twee woorden Rei en Ki. Rei betekend universeel, alles wat is. Ki betekent (levens)energie en kracht. Reiki betekent vrij vertaald universele levensenergie. Alles wat leeft heeft deze energie. Zonder kunnen wij niet bestaan.

De Reiki-energie komt niet uit ons, maar stroomt door ons heen. Het is niet je eigen energie. Het is een krachtige maar liefdevolle energie, een onvoorwaardelijke kracht, voor iedereen.

Reiki-energie is een spirituele energie die haar eigen weg gaat, en is niet te beïnvloeden door de wil of de geest.
Wat is Reiki?

Tijdens een Reiki Healing wordt de levensenergie doorgegeven via de handen. Dit gebeurd wanneer de handen op een bepaalde plaats van het lichaam worden gelegd of erboven worden gehouden. 

Reiki-energie activeert het vermogen van het lichaam om zichzelf in balans te brengen en de energie gaat vanzelf naar de plek waar het het meeste nodig is. Reiki ondersteunt en versneld het zelfhelend vermogen van je lichaam. Door een Reiki Healing komt er extra energie in het lichaam en het lichaam gebruikt deze om de energiehuishouding in evenwicht te brengen. Het visualiseert, reinigt en harmoniseert lichaam en geest. Daarnaast heft het blokkades op en bevordert het ontspanning. 

universele levensenergie: de kracht waar alles uit bestaat

"Reiki is the energy that flows through all living things"

Jij besteed veel tijd in je hoofd waardoor je je regelmatig onrustig voelt. Je lichaam komt moeilijk tot rust en je energie voelt uit balans. Je bent hard voor jezelf en je verlangt naar een leven waarin jouw energiehuishouding en zelfliefde stromen op een manier die voor jou goed voelt. Waarin er meer verbinding is met je geliefde en naasten.
Het kan ook zijn dat je al enige tijd tegen lichamelijke en emotionele klachten aan loopt. Je hebt al een aantal dingen geprobeerd en bent nu opzoek naar een meer holistische benadering. Je hebt interesse in een behandeling in mijn praktijk (Zutphen) waarin we uitgebreid de tijd nemen voor jou, want dat verdien je!

Reiki healing sessie

Voor wie?

Hoe ziet het eruit?

Investering

Plan jouw sessie

- Optioneel: vooraf een kennismakingsgesprek
-  Ontvangst in mijn praktijk (Zutphen) met genoeg tijd om te landen en te delen.
- We onderzoeken samen wat er op dit moment het meeste bij jou speelt
- Je ontvangt een reiki behandeling in mijn ruimte van +/- 30 a 45 minuten.
- Genoeg tijd om weer te landen en met een goed gevoel de deur uit te gaan.
- In totaal duurt de gehele behandeling ongeveer 1,5 uur. 

Reiki healing sessie

Voor wie?

Hoe ziet het eruit?

Investering

Plan jouw sessie

Een sessie van 1,5 uur kost €85,- inclusief BTW

Voorbereiding:
- Trek gemakkelijke, niet knellende kleding aan.
-  Gebruik op de dag voor, tijdens en na de sessie geen koffie, drugs of andere verdovende middelen. Dit blokkeert namelijk je eigen energie, wat zonde is als je met energie gaat werken!
- Neem voldoende water mee voor na de sessie. Dit voorkomt klachten als hoofdpijn. Drink zeker op de dag van de behandeling 2 liter water.  Dit voert eventuele afvalstoffen af!

Reiki healing sessie

Voor wie?

Hoe ziet het eruit?

Investering

Plan jouw sessie

Laten we samen werken

Mijn aanbod

Jij besteed veel tijd in je hoofd waardoor je je regelmatig onrustig voelt. Je lichaam komt moeilijk tot rust en je energie voelt uit balans. Je bent hard voor jezelf en je verlangt naar een leven waarin jouw energiehuishouding en zelfliefde stromen op een manier die voor jou goed voelt. Waarin er meer verbinding is met je geliefde en naasten.
Het kan ook zijn dat je al enige tijd tegen lichamelijke en emotionele klachten aan loopt. Je hebt al een aantal dingen geprobeerd en bent nu opzoek naar een meer holistische

Je wilt graag een Reiki behandeling ondergaan in je eigen vertrouwde omgeving, om welke reden dan ook.  

Reiki healing op afstand

Voor wie?

Hoe ziet het eruit?

Investering

Plan jouw sessie

- 10 minuutjes voor de afgesproken tijd ga je op een plek liggen waar je niet gestoord kan worden. Bijvoorbeeld op bed of op de bank. Zet je mobiel op stil. Dit momentje is voor jou.
- Op de afgesproken tijd begin ik de behandeling.  Je hoeft hier niets voor te doen. Het kan zijn dat je hoofd "op hol" slaat. Laat je gedachtes langzaam voorbij gaan. 
- De behandeling duurt ongeveer 20 minuten. Je kan tintelende sensaties ervaren, warmte of andere vormen van energie. Weet dat wat het ook is: reiki is een vriendelijke energie!
- Wanneer ik klaar ben bel ik je op zodat we even kunnen bespreken wat je hebt ervaren. Dit moment is niet enorm lang om zo te voorkomen dat je te veel in je hoofd gaat beredeneren. Reiki doet zijn werk daar waar nodig is. Dit gaat voorbij onze gedachtes van hoe het moet zijn. 

Reiki op afstand

Voor wie?

Hoe ziet het eruit?

Investering

Plan jouw sessie

- Een sessie van 30 minuten kost €30,- inclusief BTW

Voorbereiding:
- Trek gemakkelijke kleding aan. Geen knellende kleding.
- Maak een plekje voor jezelf vrij waar je gedurende 30 minuten niet gestoord kan worden. Zorg dat je comfortabel ligt en je lichaam warm is. 
- Gebruik op de dag voor, tijdens en na de sessie geen koffie, drugs of andere verdovende middelen. Dit blokkeert namelijk je eigen energie, wat zonde is als je met energie gaat werken!

Reiki op afstand

Voor wie?

Hoe ziet het eruit?

Investering

Plan jouw sessie

Liever eerst kennismaken?

Boek een vrijblijvende kennismakingscall

Plan een kennismaking >