Een ademcirkel. Je zult het misschien wel vaker voorbij hebben zien komen, Maar wat is het? Een ademcirkel is een ademsessie maar dan in een kleine groep. Vaak ligt die groep tijdens het ademen een cirkel; een ademcirkel dus. Er is ruimte voor en na het ademen om te delen.  Ook dit gebeurd in een cirkel.

Door deel te nemen aan een ademcirkel en te delen, zul je merken dat de thema's waar jij tegenaan loopt in je leven, ook thema's zijn die anderen herkennen. Je voelt je niet meer alleen en er ontstaat verbondenheid met elkaar. 

Een ander voordeel van een ademcirkel is dat je mee kan liften op de energie van de groep. Samen zetten we een veld neer waarin je jezelf tot expressie kan brengen. In een groep voelt dit vaak veilig omdat iedereen het doet. Je nodigt elkaar uit en je spiegelt elkaar. Bewust en onbewust.

Wanneer is een ademcirkel niet voor mij geschikt?
Als je snel een overprikkeld zenuwstelsel hebt, wanneer je geneigd bent 'weg te trekken" (te dissociëren) en wanneer je long- en hartproblemen hebt, zou ik je aanraden te beginnen met een 1 op 1 sessies. In een 1 op 1 sessie is er meer begeleiding en aandacht voor jou. Vaak voelt het na een aantal 1 op 1 sessies al veilig genoeg om aan te sluiten bij een cirkel.
Ook als je HSP'er bent voel dan goed of je wil beginnen in een groep of liever eerst ervaring met de adem opdoet in een 1 op 1 setting.

Twijfel je? Stuur mij gericht een berichtje dan kijken we samen wat passend is voor jou!

Praktische info die ik tot nu toe heb:
- Ademcirkel in Zutphen en/of Amersfoort (afhankelijk van de aanmeldingen)
- Ruimte voor maximaal 5 personen
- 4 bijeenkomsten van 2 uur waarin genoeg ruimte is om te delen 
- Tijdstip: ochtend of avond 
een golf van beweging

ademcirkels

.

Ja, houd mij op de hoogte!

Door onderstaande gegevens achter te laten word je op de hoogte gehouden wanneer er meer bekend is over mijn ademcirkels.

Uiteraard is dit geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast en je kan je ook weer elk moment afmelden.

Verstuur  »

Laten we verbinden

Dag mooi mens,

Mijn naam is Anne en ik doe niets liever dan jou te helpen om op een rustige en veilige manier de verbinding te herstellen tussen jouw lichaam en geest.  Alles op jouw tempo. Twijfel je? Heb je nog een vraag? Stel ze gerust via onderstaand formulier.

Thank you!
We'll be in touch soon.