Hieronder vind je per categorie de meest gestelde vragen die ik krijg. Geeft het nog steeds geen antwoord op jouw vraag of wil je liever eerst kennis met mij maken?
Vul dan het formulier in die onderaan de pagina staat.

Meest gestelde vragen

FAQ

Ik ben zwanger. Is een ademsessie dan iets voor mij?

Vragen over het ademwerk

Het antwoord is ja. De verbonden ademhaling zal geen problemen veroorzaken voor jou en het kindje.  We kijken wel goed welke houding voor jou comfortabel is om de ademsessie in te gaan. Ik focus op een zachte benadering.  Verbonden ademhalen kan je juist in contact brengen met je kindje op een dieper niveau. In sommige gevallen ook met onopgeloste zaken van je eigen geboorte. Het kan heel helend zijn voor je eigen bevalling. Toch hoeft ook dit alles niet te gebeuren. De adem begeleid ons. Belangrijk is dat je je er zelf goed genoeg bij voelt. Weet dat we nooit iets zullen pushen in een sessie.

Is een ademsessie iets voor mij?

Het feit dat een ademsessie je aantrekt zegt vaak al genoeg. De verbonden adem werkt als een spiegel voor de stukken die we soms nog niet zien of soms wegdrukken. Als je bereid bent hiermee te werken en voor open te staat dan is een sessie zeker iets voor jou. Ook als je dit nog spannend vind ben je meer dan welkom. Het gaat er in de basis voor al om dat je een klein beetje nieuwsgierigheid ervaart in jezelf. Twijfel je nog? Mail mij even dan kunnen we altijd een vrijblijvende bel afspraak inplannen.

Hoe diep gaat een sessie?

Omdat we met energie werken, is het nooit echt goed van te voren te zeggen hoe diep een sessie zal gaan. Soms kom je pijnlijke of verdrietige stukken in jezelf tegen, soms zak je vooral in de weerstand, soms gaat het meer om het ontladen van opgekropte frustratie. en soms is er voor al ontspanning en overgave,  Ik respecteer en volg hierin wat jouw adem en lichaam zelf aangeeft, zodat er een veilige ruimte is waarin we kunnen werken. We gaan onder geen enkele voorwaarden pushen, duwen of ergens "doorheen werken".

Het hoeft ook niet altijd heel diep te gaan. Gewoon mogen ontspannen, van binnen aangeraakt worden door je eigen ademhaling en je weer verbinden met je eigen lichaam kan al een heel mooie, helende ervaring zijn.Kan ik in termijnen betalen?

Overige vragen

Voor de trajecten is het mogelijk in 2 of 3 termijnen te betalen. Neem hierover gerust contact  met mij op. Daar komen we wel uit!

De losse sessies kunnen alleen in 2 termijnen betaald worden en alleen wanneer het volledige bedrag (en dus de 2 termijnen) voor aanvang van de sessie is voldaan. 

Ik vind het veel geld. Heb je ook aangepaste tarieven?

Nee, ik hanteer niet zomaar aangepaste tarieven.  

De enige uitzondering zijn studenten en mensen met een uitkering. Bij hen sta ik open om het over geld te hebben. De voorwaarden is dat we hierover bellen en in gesprek gaan. Ik hanteer dus geen vast bedrag, We stemmen af wat passend is en ik voel of de uitwisseling dan nog voor mij klopt. Het kan ook zijn dat ik een 'nee' voel en ik je dus geen aangepast tarief aanbiedt. Weet dat het sowieso nooit onder de €80,- per sessie zal komen. Eventuele kortingen voor pakketten komen te vervallen wanneer ik mijn tarief aanpas. Ik investeer tijd, energie en kennis voor, tijdens en na onze sessies. Ik vraag van jou echt toewijding, openheid en dat je volledig instapt wanneer ik werk met een aangepast tarief.

Ik ga niet controleren of je student bent of een uitkering hebt. Ik ga er vanuit dat ik je hierin kan vertrouwen. Voor mij geeft een gesprek vaak genoeg helderheid. Neem dus gerust contact met mij op.Kan ik in termijnen betalen?

Is het mogelijk om buiten Zutphen een sessie samen te doen?

Is het mogelijk om buiten Zutphen een sessie samen te doen?

Ja, een ademsessie op een andere plek is mogelijk. Bijvoorbeeld bij jou in je eigen praktijkruimte. Ook ben ik beschikbaar voor retraites en andere mooie initiatieven. Wel zijn hier extra kosten aan verbonden. Ik reken hiervoor €0,35 cent per km wanneer de locatie buiten de gemeente Zutphen valt. Onder de gemeente Zutphen versta ik Zutphen zelf, de Hoven, Warnsveld en Warken). Spreekt dit je aan? Neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier. 


Versturen »

Deze flierefluiter is gek op de natuur, een dagje rommelen in huis en in het voorjaar/de zomer ben ik regelmatig bezig met mijn moestuin. Het kan dus zijn dat het een dagje duurt voor ik reageer.

Stuur mij een bericht

Zit je antwoord er niet tussen?

Dankjewel!


ik neem zo snel mogelijk contact met je op.