Hieronder vind je per categorie de meest gestelde vragen die ik krijg. Geeft het nog steeds geen antwoord op jouw vraag of wil je liever eerst kennis met mij maken?
Vul dan het formulier in die onderaan de pagina staat.

Meest gestelde vragen

FAQ

Doe ik mijn kleren uit bij een energetische massage?

Vragen over het aanbod

Het is fijn als je alleen je onderbroek aanhoudt. Dit omdat ik intuïtief werk en nooit precies van te voren weet welke lichaamsdelen we gaan benaderen. Borsten en geslachtsdelen worden niet meegenomen in een massage. Je ligt op de tafel met een warme deken over je heen, dus altijd lekker toegedekt. Kledingstukken later nog moeten uitdoen geeft een hoop geworstel op de massagetafel!

Als je spanning voelt bij het idee om je uit te kleden, laat mij dit dan weten. Het kan interessant zijn om samen te kijken waar deze spanning vandaan komt, en of er een stap is waardoor je jezelf dit kunt gunnen. Meestal zit er schaamte op naakt zijn, of op je eigen lichaam. Weet dat dit oké is - juist dit thema meenemen in een energetische massage kan heel helend zijn. Waar schaam je je precies voor? Hoe is de relatie met jouw eigen lichaam? Wat vertel jij jezelf over je lichaam?

Ik ben er voor je om dit samen te onderzoeken. Ook als je daarna toch een nee voelt. Ik ga je niet pushen. Wil je hierover van te voren overleggen, stuur me dan even een bericht.

Is een energetische massage iets voor mij?

Een energetische massage is iets voor jou als je jezelf kan herkennen in de volgende punten;
⁃ zit je veel in je hoofd en mis je de verbinding met je lijf?
⁃ Voel je je regelmatig gehaast en gestresst?
⁃ Heb je het idee dat je ergens in je lijf geblokkeerd bent? —> ervaar je blokkades in je lijf?
⁃ Heb je pijn, druk of andere lichamelijke klachten?
⁃ Heb je het gevoel dat je al heel lang niet ECHT hebt kunnen ontspannen?

Je bent natuurlijk ook enorm welkom als je de magie van energetische massage wilt ontdekken of als je wil ontdekken of een energetische coaching traject iets is voor jou. Een massage is dan een mooie, laagdrempelige opstap.

Hoe diep gaat een behandeling?

Omdat we met energie werken, is het nooit echt goed van te voren te zeggen hoe diep een behandeling zal gaan. Soms kom je pijnlijke of verdrietige stukken in jezelf tegen, soms zak je vooral in ontspanning en overgave, soms gaat het meer om het ontladen van opgekropte frustratie, en soms is het er allemaal. Ik respecteer en volg hierin wat jouw lichaam zelf aangeeft, zodat er nooit méér bovenkomt dan wat jij op dat moment aankunt.

Het hoeft ook niet altijd heel diep te gaan. Gewoon mogen ontspannen, je laten aanraken en je weer verbinden met je eigen lichaam kan al een heel mooie, helende ervaring zijn.Kan ik in termijnen betalen?

Overige vragen

Voor de trajecten is het eventueel mogelijk in termijnen te betalen. Ik vind het wel fijn om er samen even over te praten en heldere afspraken te maken. Neem hierover gerust contact  met mij op. Daar komen we wel uit!

Moet ik meteen betalen of ontvang ik de factuur later?

Via mijn online agenda op deze website kan je zien op welke dagen ik nog plek heb. Kies een dag en tijd uit die voor jou uitkomt. Vervolgens kom je op de bevestigingspagina waar je wat gegevens achterlaat. Je betaalt dus niet meteen maar ontvangt later een factuur met een betaaltermijn.

In principe hanteer ik de voorwaarde dat het gehele bedrag vóór aanvang van de sessie is betaald. Bij de langere trajecten mag je in overleg ook in termijnen betalen. Wil je graag in termijnen betalen, neem dan even contact met mij op.

Versturen »

Deze flierefluiter is gek op de natuur, een dagje rommelen in huis en in het voorjaar/de zomer ben ik regelmatig bezig met mijn moestuin. Het kan dus zijn dat het een dagje duurt voor ik reageer.

Stuur mij een bericht

Zit je antwoord er niet tussen?

Dankjewel!


ik neem zo snel mogelijk contact met je op.