Vrouw | 28

Het liep niet zo lekker tussen mij en mijn familie, vooral mijn ouders. Er was veel discussie en ruzie, met name omdat ik het gevoel had dat er dingen voor mij beslist werden. In de coaching met Anne zijn we in alle rust de diepte ingegaan.
Ik heb meer zicht gekregen op mijn eigen reacties, en dat die ook weer oud zeer bij anderen kunnen oproepen. Ook heb ik zicht gekregen op bepaalde familiepatronen en de invloed daarvan op ons allemaal. En Anne heeft me geholpen om te kijken naar wat er mogelijk is.

Eerlijker en kwetsbaarder naar elkaar
Het is me nu duidelijk dat er pas meer openheid en verbinding mogelijk is in onze familie als ik er anders in ga staan, in plaats van dat van de ander te verwachten. Dat was voor mij een mooie eye-opener. Ik vraag nu meer naar wat iets met de ander doet, of wat er onder een bepaalde vraag of uitspraak ligt. Met als resultaat dat we ongemakkelijke gevoelens over en weer meer benoemen. We zijn eerlijker en kwetsbaarder naar elkaar geworden.

Direct de vinger op de zere plek
Als je rondloopt met een hoofd vol problemen legt Anne direct de vinger op de zere plek en kan ze heel helder verwoorden waar het probleem zit. Anne is heel empathisch en luistert goed. Ze is een veilige haven waar je je hart kunt uitstorten en tegelijkertijd werkt ze heel gestructureerd. Ik ken coaches die al 40 jaar in het vak zitten, maar Anne springt er voor mij uit omdat ze zo direct durft te zijn en er niet omheen draait.

Hoogsensitieve mensen
Ik denk dat Anne als ervaringsdeskundige veel kan betekenen voor hoogsensitieve mensen die vastlopen in bijvoorbeeld perfectionisme of een laag zelfbeeld. En zeker ook voor mensen die verwikkeld zitten in hardnekkige familiepatronen!Ruzie binnen de familie

docent middelbare school 

Eerlijk zijn & grenzen stellen

In mijn werk met Anne gaat het vooral over relaties en in hoeverre ik eerlijk durf te zijn en grenzen durf te stellen. Anne kan heel liefdevol ontvangen waar je mee zit en stelt je fijne vragen die je echt verder helpen. Samen met haar kijken waar je pijn nu eigenlijk vandaan komt, lucht al heel erg op, dan lijkt je probleem al meteen veel minder groot.

Een veilige bedding
Anne is heel toegankelijk en invoelend en staat echt naast je. Ze biedt een veilige bedding waarin je haar alles kunt en wilt delen, op een heel ontspannen manier. Zelf laat ze ook haar kwetsbaarheid zien, waardoor je je nog meer op je gemak voelt.

Helder krijgen wat je wilt veranderen
Als je voelt dat er iets niet klopt in je leven maar je weet niet goed wat, of als je sowieso niet zo’n prater bent, ben je bij Anne aan het goede adres. Ze helpt je onderzoeken en helder te krijgen wat je wilt veranderen, ook als je daar zelf nog helemaal geen ideeën over hebt.

Sandra | 28

persoonlijk coach

Ik voelde veel schaamte

Ik was iets in mezelf tegengekomen, op seksueel gebied, waar veel schaamte op zat. Dat was heftig om te ervaren, en bovendien was ik kwaad op mezelf dat ik daar nog steeds niet ‘overheen’ was. Anne heeft me echt geholpen om hiermee de diepte in te gaan. Het kwam neer op een gebrek aan zelfliefde, en vooral om ook daarover weer compassie naar mezelf te hebben. In plaats van heel streng te zijn naar mezelf, of het juist maar op te geven, kwam ik uit op een gulden middenweg. Zo merkte ik de dagen na mijn sessie met Anne dat ik bepaalde keuzes met veel meer mildheid kon maken.

Professionele nabijheid en draagkracht
Anne is heel lief en warm, ze komt soms bijna verlegen over, maar daaronder zit een dame die heel goed weet wat ze doet. Ze heeft de skills, de kunde, de wijsheid en de kracht om niet omvergeblazen te worden. Ondanks mijn schaamte heb ik me bij haar heel open en vrij gevoeld, ik kon alles op tafel leggen zonder dat het vreemd werd gevonden. Ze laat geen dingen van zichzelf meespelen, ze was er gewoon voor me. Professionele nabijheid, dat is de term die in me opkomt. Het is fijn dat ze zo lief en aardig is, maar dat ze ook de regie in handen houdt, daar heb ik echt veel aan gehad. Anne heeft echt draagkracht.
Man | 43

Irritatie naar een vriendin

"Ik had een tijdlang heel veel oordelen over een bepaalde actie van een goede vriendin. Daar zat ik zo in vast dat ik Anne wilde laten meekijken, omdat ik weet hoe capabel en doeltreffend ze is.

Alle ruimte voor mijn emoties
Anne gaf me alle ruimte om vol in te tunen op mijn boosheid en irritatie. Door haar betrokken aanwezigheid kwam ik tot het besef dat deze situatie niet zomaar een oude overtuiging in mij had getriggerd, maar ook diepliggende familiepatronen. Het hele issue werd daardoor een stuk zachter voor mij, want minder persoonlijk. In het contact met die vriendin kan ik nu voelen wanneer ik door die bepaalde bril naar haar kijk, en neem ik mijn eigen oordelen lang niet meer zo serieus.

Benaderbaar en doeltreffend
Anne is heel benaderbaar en invoelend, je voelt je helemaal veilig bij haar. Ik denk dat gevoelsmensen en mensen die niet zo van praten houden, zich sowieso heel thuis zullen voelen bij Anne. Maar ook als je veel in je hoofd zit, of de neiging hebt om erg hard voor jezelf te zijn, kan Anne je heel goed helpen om bij je gevoel te komen, mede via haar gerichte bodywork.

Anne stelt wijze vragen en is niet sturend, zodat je echt je eigen antwoorden vindt. Haar werkwijze is gestructureerd en doeltreffend - bij haar weet ik gewoon dat ik echt resultaat zal behalen."


Babette Stroes

Transpersoonlijk coach

Lieve woorden

Lees de ervaringen van anderen

Last van andermans mening

Ik heb best wel last van meningen van anderen over mij, daar worstel ik soms mee. Dat heb ik ingebracht als thema voor de energetische massage die ik van Anne kreeg.

Diepe ontspanning  
Anne's aanraking bracht me in een diepe ontspanning. Ik vond het bijzonder hoe ze feilloos aanvoelde waar de spanning zat. Zo werd ik me ervan bewust dat mijn keel op slot gaat in situaties waarin ik het even niet meer weet. Voor mij voelde dit als gezien worden in waar ik mee zit, wat een fijne ervaring was. Ik kon er daarna heel open over vertellen, zonder me in te houden. Dat verwonderde me wel.

Alles mag er zijn
Ik zou deze benadering wel verder willen ontdekken, ook al vind ik dat ook best spannend. Maar met Anne voelde het juist heel vertrouwd. Ze straalt heel veel rust uit, luistert echt naar je en neemt daar ook de tijd voor. Het is gewoon fijn om samen met haar naar lastige dingen te kijken, zonder veel woorden. Ze geeft je het gevoel dat alles er mag zijn, dat het oké is.


Vrouw, 30

jeugdzorgwerker

Boek een ademsessie voor jezelf

wil jij ook meer in je lijf zakken?


Boek een sessie