Verdwaald in de wereld

Faalangst en zelftwijfel
Mijn twee eeuwige metgezellen: faalangst/zelftwijfel en overprikkeling
Een groot deel van mijn leven heb ik enorm aan mezelf getwijfeld. Ik vergeleek mezelf erg met anderen en was altijd bang dat ik iets niet zou kunnen of niet genoeg talent had. Ik voelde me snel ontmoedigd, gedemotiveerd en niet op mijn plek. Contacten aangaan en onderhouden vond ik vaak ook ingewikkeld. Ik raakte snel overprikkeld en had dan weer veel tijd op mijn eentje nodig om tot mezelf te komen.

Geen contact met mijn lichaam, gevoel of intuïtie
Terugkijkend kan ik nu zien hoe ik telkens teveel hooi op mijn vork nam, niet naar mijn lichaam, gevoel of intuïtie luisterde, en steeds weer verzoop in mijn eigen negatieve gedachtes. Dat resulteerde in depressies en een burn-out.

Totdat ik mijn (hoog)gevoeligheid leerde omarmen!
In een intensief traject van persoonlijke groei heb ik geleerd om beter bij mezelf te blijven, mijn grenzen beter te bewaken en mijn (hoog)gevoeligheid te accepteren. De valkuilen daarvan kan ik nu beter herkennen. De pluspunten ben ik veel meer gaan waarderen, en die kan ik nu ook veel effectiever voor mezelf en voor anderen inzetten.

Maar dat is wel een hele reis geweest, met veel vallen en opstaan. Nieuwsgierig naar die reis?


Lees hier mijn verhaal

Mijn opleidingen

Transpersoonlijk coachen
leerjaar 1,2 en 3

2017 - 2021

ICU NOW 

Reiki 1

Healing space

2021

Energetische massage
niveau 1

healing space

2021

Energetische massage
Advanced

healing space

2021

Reiki 2 

Healing space

 2021

Ademcoach

Lo Hermsen,
het holos huis

2022

Mijn hart maak een sprongetje van...

Diepere verbinding
Hier en daar een beetje small talk vind ik heerlijk, maar waar ik echt van op ‘aan’ ga zijn de diepere gesprekken. Op een dieper niveau verbinding maken met anderen en alles om mij heen maakt mij blij en het laat me steeds meer zien hoe wij als mens met elkaar, de natuur en de levensenergie samenhangen. Hoe alles een geheel vormt en hoe we eigenlijk niet zonder elkaar kunnen.

Humor
Hoewel ik enorm van diepgaande gesprekken kan genieten en opbloeien, helpt het mij ook om de luchtige kant van mijzelf te blijven voelen. Ik moet daarom regelmatig lachen om mijn eigen gedachtes of hoe mijn leven verloopt. Juist de balans tussen diepgang en luchtigheid maakt mij blij.

Mijn moestuin
Ik ben helemaal verliefd geworden op mijn moestuin. Het geeft zoveel vreugde om iets te zien opbloeien van een zaadje tot een sterke plant. Wat eigenlijk ook symbool staat voor hoe wij als mens kunnen groeien met wat licht en liefdevolle aandacht. Om trouwens nog maar te zwijgen over hoe eigen geteelde groenten smaken; echt fantastisch! Het bezig zijn met mijn handen en voeten in de aarde geeft zoveel rust. En wanneer ik na veel geduld, liefde en aandacht, mijn eigen geteelde groenten in handen heb staat er een enorme glimlach op mijn gezicht!

 .

Wil je ook jouw eigen-wijsheid leren verstaan?

Laten we samen ademen:

1 op 1 sessie

ademtrajecten