Je bent voor mijn sessies welkom in mijn praktijkruimte in Zutphen. In overleg is een andere plek ook mogelijk*.
Er zijn verschillende manieren waarop we kunnen samenwerken. Hieronder vind je de opties en kosten (inclusief BTW). Houd in je achterhoofd dat je gemiddeld 6 sessies nodig hebt om echt in de diepte te kunnen werken.

Ben je opzoek naar een ademcoach voor je retraite, (online) cursus of ander mooi initiatief? Neem dan gerust contact met mij op door het formulier in te vullen op deze pagina.  Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Twijfel je nog? Stuur mij dan hier een berichtje zodat we vrijblijvend kunnen kletsen en ik je verder kan helpen in je twijfel en keuze. Start samen jouw ademreis

Aanbod & Tarieven

Lees hier meer over de verbonden adem

* Lees meer op mijn FAQ pagina

Wat is de verbonden adem?

Een sessie duurt tussen de 90 en 120 minuten

Inclusief gratis intake gesprek via telefoon

Na de sessie een ademoefening om thuis mee aan de slag te gaan


1 losse ademsessie €110 NU €99 incl.

Boek nu

Ademsessies

een aanraking van binnenuit

Een losse ademsessie is wat voor jou als je wil kennismaken met het ademwerk en/of je wilt onderzoeken of mijn manier van werken bij je past. Het is een eerste zachte aanraking met de adem, van binnenuit.


10%
korting

openings
actie

Heb je interesse in een traject? Voordat we een traject starten werk ik altijd met een losse ademsessie. Dit zodat we beiden kunnen voelen of we een goede match zijn voor elkaar. 

Praktisch
Een sessie van 1,5/2 uur
De ademsessie zelf alleen duurt 60 minuten. Daaromheen heb ik voldoende tijd gepland om rustig te landen, voor integratie en eventueel om wat te delen.

Investering:
1 losse sessie kost € 110,-
(inclusief BTW) 

Losse ademsessie

Boek nu

Ademtraject 4 sessies -  €396 incl.

Boek nu

een ervaring van binnenuit

4x een ademsessie van tussen de 90 a 120 minuten
+ eventueel  huiswerkopdrachten ter ondersteuning. 

Inclusief gratis intake gesprek via telefoon

We werken samen gedurende 1 a 2  maanden. Afhankelijk van de frequentie.

Je ontvangt van mij een ingesproken adem oefening die je kan inzetten tussen de sessies in.Dit ademtraject is wat voor jou wanneer je echt graag aan de slag wil met een vraagstuk die telkens terug komt in jouw leven. Je bent het zat om het altijd maar alleen op te lossen. Je wilt contact maken met je gevoelens en ervaringen in je lichaam, zodat je het niet alleen beter leert begrijpen maar het ook een ervaring van binnenuit word.

Praktisch
• 3x een sessie van 1,5/2 uur
• De massage zelf duurt 45/60 minuten
• De sessies zijn zelf in te plannen via mijn online agenda. 
• Het traject is 4 maanden geldig (gerekend vanaf de factuurdatum)
• Ook mogelijk om in de 3 sessies te werken aan een doel of intentie 
• Rondom de sessie is er voldoende tijd gepland om rustig te landen, voor integratie en eventueel om wat te delen.. 

Investering:
€230,-
  (inclusief BTW en inclusief een korting van €25,-)

Traject van 3 sessies

Boek nu

6x een ademsessie van 90 a 120 minuten. 

2x keuze uit een reikibehandeling en/of energetische massage van 90 minuten. We stemmen samen af wanneer je deze inzet. Ook mogelijk om 8x een ademsessie te kiezen.

We werken samen gedurende 2 a 4 maanden.  Afhankelijk van de frequentie.

Inclusief een ingesproken adem meditatie die je kan inzetten tussen de sessies in.

Inclusief een tof welkomscadeau

Ademtraject 8 sessies - €792 incl.

Boek nu

een deepdive van binnenuit

Dit ademtraject is een deep dive in je eigen binnenwereld aan de hand van een zelf gekozen thema. Door te ademen nodig je jezelf rustig uit om aanwezig te blijven in je lichaam, ook daar waar je niet wil kijken, en ga je je huidige ervaring aan.  Zodat je leert voelen waar je staat en vanuit daar kan ontdekken wat je nodig hebt. Met als uiteindelijk doel dat je je meer verbonden voelt richting jezelf en anderen. Je kan je eigen-wijsheid beter voelen en communiceren waardoor je je lichter en vrijer gaat voelen. 

Praktisch
Een sessie van 1,5/2 uur
De ademsessie zelf alleen duurt 60 minuten. Daaromheen heb ik voldoende tijd gepland om rustig te landen, voor integratie en eventueel om wat te delen.

Investering:
1 losse sessie kost € 110,-
(inclusief BTW) 

Losse ademsessie

Boek nu

Zij gingen jou voor

Vrouw (30), jeugdwerker

Ik heb best wel last van meningen van anderen over mij, daar worstel ik soms mee. Anne's aanraking bracht me in een diepe ontspanning. Ik vond het bijzonder hoe ze feilloos aanvoelde waar de spanning zat. Zo werd ik me ervan bewust dat mijn keel op slot gaat in situaties waarin ik het even niet meer weet. Voor mij voelde dit als gezien worden in waar ik mee zit. Ik kon er daarna heel open over vertellen, zonder me in te houden.
Met Anne voelde het heel vertrouwd. Ze straalt heel veel rust uit, luistert echt naar je en neemt daar ook de tijd voor. Het is gewoon fijn om samen met haar naar lastige dingen te kijken, zonder veel woorden. Ze geeft je het gevoel dat alles er mag zijn, dat het oké is.


Sandra (28), persoonlijk coach 

Als je voelt dat er iets niet klopt in je leven maar je weet niet goed wat, of als je sowieso niet zo’n prater bent, ben je bij Anne aan het goede adres. Ze is heel toegankelijk en invoelend en staat echt naast je. Ze biedt een veilige bedding waarin je haar alles kunt en wilt vertellen, op een heel ontspannen manier. Zelf laat ze ook haar kwetsbaarheid zien, waardoor je je nog meer op je gemak voelt. Ze helpt je onderzoeken en helder te krijgen wat je wilt veranderen, ook als je daar zelf nog helemaal geen ideeën over hebt.

Man (43)

Anne is heel lief en warm, ze komt soms bijna verlegen over, maar daaronder zit een dame die heel goed weet wat ze doet. Ze heeft de skills, de kunde, de wijsheid en de kracht om niet omvergeblazen te worden. Ondanks mijn schaamte heb ik me bij haar heel open en vrij gevoeld, ik kon alles op tafel leggen zonder dat het vreemd werd gevonden. Ze laat geen dingen van zichzelf meespelen, ze was er gewoon voor me. Professionele nabijheid, dat is de term die in me opkomt. Het is fijn dat ze zo lief en aardig is, maar dat ze ook de regie in handen houdt, daar heb ik echt veel aan gehad. Anne heeft echt draagkracht.

Vrouw (28)

Anne is heel empathisch en luistert goed. Ze is een veilige haven waar je je hart kunt uitstorten en tegelijkertijd werkt ze heel gestructureerd. Als je rondloopt met een hoofd vol problemen legt zij direct de vinger op de zere plek en kan ze heel helder verwoorden waar het probleem zit. Ik ken coaches die al 40 jaar in het vak zitten, maar Anne springt er voor mij uit omdat ze zo direct durft te zijn en er niet omheen draait. Ik denk dat ze als ervaringsdeskundige veel kan betekenen voor hoogsensitieve mensen die vastlopen in bijvoorbeeld onzekerheid of een laag zelfbeeld. 

Babette 

Anne is heel benaderbaar en invoelend, je voelt je helemaal veilig bij haar. Ze stelt wijze vragen en is niet sturend, zodat je echt je eigen antwoorden vindt. Ook werkt ze gestructureerd en doeltreffend bij haar weet ik gewoon dat ik echt resultaat zal behalen. Ik denk dat gevoelsmensen en mensen die niet zo van praten houden, zich sowieso heel thuis zullen voelen bij Anne. Maar ook als je veel in je hoofd zit, of de neiging hebt om erg hard voor jezelf te zijn, kan Anne je heel goed helpen om bij je gevoel te komen, mede via haar gerichte bodywork.

Verstuur  »

Laten we verbinden

Dag mooi mens,

Mijn naam is Anne en ik doe niets liever dan jou te helpen om op een rustige en veilige manier de verbinding te herstellen tussen jouw lichaam en geest.  Alles op jouw tempo. Twijfel je? Heb je nog een vraag? Stel ze gerust via onderstaand formulier. Dan neem ik contact met je op.

Thank you!
We'll be in touch soon.